vl000946: Socialistische Partij, Oostende - Waelkens
"Een vlag van de Socialistische Partij met in de broekhoek: SP en eronder een vuist met roos. In de vlucht: Oostende, Veurne, Diksmuide, Ieper . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"