af004932: 45ste vrouwendag. Feminisme nu, voor morgen - S'Jegers, Sara; Furia; Flour, Els
"Affiche van Sara S'Jegers uitgegeven in 2016 door Furia voor de 45e vrouwendag. Tekst: 45ste vrouwendag. Feminisme nu, voor morgen. 11 nov. 2016, 13-19u. Zuiderpershuis, Timmerwerfstraat 40 Antwerpen. vrouwendag.be. Inkom: € 5 (korting: € 3). V.u.: Els Flour, Middaglijnstraat 10, 1210 Brussel - Vormgeving: Sara S'Jegers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"