af005046: Jongerenmars voor werk - AFF; ABVV; Dekens, D.; Steffens, Ed; Van Overberghe, Luc (1993)
"Affiche uitgegeven in 1993 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) en het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) tegen de jeugdwerkloosheid. Afbeelding: zwart-witfoto van een massa jongeren, hand in hand, met een spandoek. Tekst: BRUSSEL, ZONDAG 24 OKTOBER 1993 JONGERENMARS VOOR WERK. GEEN RACISME, GEEN FASCISME MAAR WERK. 24 OKTOBER 1993 14 uur BRUSSEL-NOORD + Benefietconcert. Info + verantw. uitg.: D. Dekens, PB 3 - 9000 Gent 21 - tel. (09) 225 13 64 • E. Steffens - Fruithoflaan 104-45 - 2600 Berchem - tel. (03) 232 06 70 • L. Van Overberghe, Hoogstraat 42 - 1000 Brussel - tel. (02) 513 07 74. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"