vl000255: Centrale der Metaalbewerkers van België - Boes
"Vlag van het A.B.V.V Centrale der Metaalbewerkers van België,1907-1954, Provinciale Metaaalbewerkersbond Vlaanderen Gewest Ronse - Oudenaarde. Aan de broekzijde, op een rood veld, staat het symbool van de CMB. Gele franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"