af000458: Solidariteitsavond Zuid-Afrika - Drukkerskollektief De Wrikker
"Affiche uitgegeven in 1979 voor solidariteit met Zuid-Afrika. Tekst: Solidariteitsavond Zuid-Afrika. Maandag 19 februari, 20 u. Feestlokaal Vooruit Gent. Chris Joris (Afrikaanse percussie), Mayibuye (Zuidafrikaanse verzetsliederen). Inkom 90 F. Voorverkoop: Vrede v.z.w. Onderbergen 51 Gent 091/23.82.52. Drukkerskollektief De Wrikker vzw Prinsstraat 20 2000 Antwerpen 031.33 73 54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"