te001640: Conversatie tussen blank en zwart - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 3 november 1977. Reeks van tekeningen van een blanke en een zwarte man. Tekening gaat over een reportage over Derde wereld landen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"