fo034559: Vrouwendag - Arbeidersfotografen
"Zwart-witfoto van een infostand tijdens de Vrouwendag te Hasselt op 11 november 1983. Met affiches over : nieuwe feministische strategie : brei je uit de armoede (en steel de wol), laat je verbeelding werken... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"