De Belgische PG : officieel orgaan van de BVPGRW = Le PP belge : organe officiel de l'UBPPAR (Brussel: BVPGRW; Bruxelles: UBPPAR, 1962)
"Belgische Vereniging van Politieke Gevangenen en Rechthebbenden van de Weerstand ; Union Belge des Prisonniers et Ayants Droit de la Résistance Bibliotheek Camille Huysmans"