fo028625: Zonder titel - Van Ojen, Evert Marinus
"Zwart-witfoto van arbeiderswoningen in de wijk Oud Mathenesse in Rotterdam (het witte dorp), ontworpen door de Nederlandse architect Jacobus Johannes Pieter Oud (JJP Oud). Jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"