af002512: Iedere dag... Vooruit - Het Licht; Vooruit (krant) (1955)
"Affiche uitgegeven in (1955) door de krant Vooruit voor promotie. Afbeelding: tekening van de zon met vriendelijk gezicht die door een raam naar binnen kijkt. Tekst: IEDERE DAG... VOORUIT meer dan een blad een vriend in huis! LINODRUK HET LICHT, GENT - 5864. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"