pk000157: 1. Mai 1891 - Biblioteca Rossa (1891)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een Marianne zwevend boven een gelukkige menigte. Rond de Marianne : putti's met opschriften : 8 stündiger Arbeitstag en Allg.gleich dir. Wahlrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"