Feministische strategieën en het wijsgerig vertoog - Braidotti, Rosi (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Rosi Braidotti Fonds Suzan Daniel (FSD)"