fo022009: ACOD-gepensioneerden - Rol
"Zwart-witfoto van het jaarlijkse feest van de ACOD-gepensioneerden in de balzaal van Feestlokaal Vooruit te Gent. Aan de eerste tafel o.a. de heer en mevr. Steenhaut, rechts Jozef Tack. jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"