fo010475: Société Anonyme "Flandria"
"Zwart-witfoto van de textielfabriek Société Anonyme Flandria in Sint-gillis-Dendermonde, begin jaren 1900. Zicht op de controlezaal van de bindgarenfabriek. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"