pr001356: Pourquoi Pas?, Camille Huysmans, Frans Van Cauwelaert - Ochs, Jacques (Pourquoi pas? : gazette hebdomadaire paraissant le vendredi)
"Karitkatuur van Camille Huysmans en Frans Van Cauwelaert op de voorpagina van Pourqui Pas, 24 februari 1939. Tekst: Les suites de l'affaire Maertens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"