189.00007: Correspondentie - Vrede - afdeling Oostende (1971)
"Collection: Vrede-afdeling Oostende; Biografie: De BUVV ontstond in 1949 als Belgische afdeling van de Wereldvredesraad en werd vooral gedragen door communistische militanten. In Oostende draaide de werking vooral rond de figuur van André De Smet. In 1971 werd het BUVV omgevormd tot de vzw Vrede. Level of description: Item; Series: 189.00007.00014: Correspondentie"