af005060: Lucky Dube - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis
"Affiche uitgegeven in 1999 oor het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor een optreden van Lucky Dube uit Zuid-Afrika. Tekst: Lucky Dube. Zaterdag 4 september - 21u30. Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14 - Antwerpen. Algemeen reservatienr.: 03/248.01.00. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"