Is dit recht, mijn lief? Verhalen en gedichten over mensenrechten - Abdolah, Kader; Ancer, Ahmed; Bhatt, Sujata (Afferden: De Vijver; Novib; NCOS, 1998)
"Kader Abdolah; Ahmed Ancer; Sujata Bhatt... et al."