af012510: De koopkracht steeg! - BSP (1965)
"Affiche uitgegeven in 1965 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van een gezin en tekening van een grafiek van de loonstijging. Tekst: DE KOOPKRACHT STEEG! INKOMENS +38,5 ten honderd. Voor de stijging van de prijzen met 1 frank stegen de lonen met 4 frank. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"