af005093: Veronderstel niets - Het Aidsteam; Lambrechts, Chris
"Zie ook: af005084 Affiche uitgegeven door Het Aidsteam voor aidspreventie. Afbeelding: wazige foto van twee mannen: de ene in T-shirt en de andere in pak met das. Tekst: Het is moeilijk om te geloven dat iemand waar je van houdt, die je vertrouwt en waar je je leven mee wil delen, hiv kan hebben zonder het te weten en jou kan besmetten. Hou van hem, vertrouw hem, maar … veronderstel niets. V.U. Chris Lambrechts, Het Aidsteam vzw, Tolstraat 13, 2000 Antwerpen. Met dank aan The Terrence Higgins Trust, London, in samenwerking met IPAC soa & aids-vzw en met de steun van de Vlaamse overheid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"