fo001256: Arbeidersjeugd, Pinksterkamp (1930)
"Zwart-witfoto van het hoofdbestuur van het Arbeidersjeugdkamp. Ukkel: 1930: vlnr: Gaston Brugmans, Louis Major, Tuur de Sweemer, Gust De Muynck, Piet Van Sitteren, Karel Hofman, Bert Van Kerkhoven. 2de rij: Cyriel de Swaef, Tine Hannick, Yvonne de Man, Jan Van Overloop. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"