af001397: Dirk Stockmans - SP; Butenaerts, Paul (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) (Limburg) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Dirk Stockmans. Tekst: SP Dirk STOCKMANS 4de Kandidaat Provincie. VRIJ VAN ZEGEL - WETGEVENDE VERKIEZINGEN '85 - Verantw. Uitg.: P. Butenaerts, Guffenslaan 108, 3500 Hasselt. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"