af002912: 1er Mai - Éditions Biblio; PS; Léonard, André (1978)
"Affiche uitgegeven in (1978) door de Parti Socialiste (PS) voor het 1 meifeest. Afbeelding: tekening van diagonale strepen van verschillende breedte, linksboven en rechsonder een stukje lucht + logo. Tekst: 1er MAI combien de socialistes ont-ils travaillé pour vous offrir cette grasse matinée? Editeur responsable: A. LEONARD, 13, Bd. de l'Empereur, Bruxelles. Ed. BIBLIO, Av. G.Truffaut, 42, LIEGE - Tél. 62.79.20. Vertaalde tekst: 1 MEI hoeveel socialisten hebben gewerkt om u deze vette ochtend aan te bieden? Verantwoordelijke uitgever: A. LEONARD, Keizerslaan 13, Brussel. Ed. BIBLIO, G.Truffautlaan, 42, LUIK - Tel. 62.79.20. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"