ls000550: Debout les morts - Réssurection Infernale, 1917 - Masereel, Frans
"Collection: Debout les morts - Réssurection Infernale, 1917; Linoleumsnede van Frans Masereel met de afbeelding van een man met een hoge hoed aan (mogelijk een begrafenisondernemer) die opgeschrikt wordt door een uitbrekend skelet, links onderaan staat Masereels monogram 'FM'. Uit een reeks van negen linoleumsneden en een frontispice getiteld 'Debout les morts - Réssurection Infernale', uitgegeven in 1917 door Kundig te Genève. De reeks werd later ook in hout gesneden, zeven houtblokken van deze reeks zijn in het bezit van Amsab-ISG. Series: Debout les morts - Réssurection Infernale, 1917; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"