af014338: Charles Van Tongerloo - SP (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Socialistische Partij (SP) voor de provincieraadsverkiezingen in Antwerpen. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Charles Van Tongerloo. Tekst: KIEZEN VOOR DE JEUGD IS KIEZEN VOOR DE TOEKOMST. Stem SP nr. 3. Charles Van Tongerloo. Socioloog. Gemeenteraadslid. Kruiningenstraat 6 Schoten. 9DE PLAATS PROVINCIERAAD. Wetgevende Verkiezingen 1981. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"