b000948: Vrije zwemmers Gent
"Een aluminium bord met zicht op het kanonsplein en kanon De Dulle Griet , daarachter de Leie, waarop roeiers varen. Vooraan een karikatuur van een zwemmer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"