af017734: Wereldwinkel bibliotheek - Oxfam-Wereldwinkel; Vanlangendonck, Emmanuel
"Affiche uitgegeven in (1978) door Oxfam-Wereldwinkel Zaventem voor de promotie van hun bibliotheek. Tekst: wereldwinkel bibliotheek ZAVENTEM Vijverstraat 2 achter de grote kerk vr. 18-20u za. 14-17u zo. ma. 10-12u. BOEKEN EN BROCHURES rond 3de wereld, miljeu, onderwijs, opvoeding, leger en repressie, sociale aksie, arbeidersbeweging, kutuur (sic) en politiek, energie, oorlog en vrede + romans, strips e.a. TIJDSCHRIFTEN Bevrijdings Pers Agentschap, Sociaal, Onderwijskrant, De Wereld Morgen, Amnesty International, De Groenen, Altinform, Elcker-ik, enz. ANDERE KINDERBOEKEN. KRANT- EN WEEKBLADENARCHIEF De Morgen, De Standaard, Knack en HUMO. INFORMATIEF SPELMATERJAAL Een dorp om in te wonen, Wereldvoedselspel enz. KOSTELOOS. verantwoordelijke uitgever: e. vanlangendonck, parklaan 50 - 1930 zaventem. vrij van zegel, art 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"