pr001474: Stem Socialisten
"Prent in kleur voorstellend een beeldverhaal van de Algemene Raad der BWP : Hendrik heeft de telloor gebroken en vraagt aan Emiel om ze te herstellen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"