543.880: Dossier betreffende propaganda voor de verkiezingen voor Kamer en Senaat van 18 mei 2003 - sp.a-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"