003.00908: Omzendbrieven, resolutie, perscommuniqués, pamfletten, briefwisseling, nota’s, verslag, ontwerp en contract (N/F) betreffende het gebruik van het 20-urenkrediet, pointeerders en groepsleiders bij Uniprix-Priba, vergadering paritaire afdelingen (premies, part-time, classificatie, barema’s, CAO (classificatie, aanpassing lonen), acties voor aanpassing lonen en classificatie, arbeidsvoorwaarden en de leden van het Nationaal Comité - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"