'Hollywood doet minder dan ze doet voorkomen' : fondswervers snakken naar een 'heteroseksuele Rock Hudson' - Bakker, Edwin (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Edwin Bakker Fonds Suzan Daniel (FSD)"