fo009077: Huldebetoging aan Auguste Debunne
"Zwart-witfoto van de huldebetoging aan Auguste Debunne in Menen, 23 en 24 mei 1931, n.a.v. 10 jaar burgemeester en 25 jaar kamerlid. Zicht op de optocht in de Bruggestraat. Opschrift onderaan: De kop van de machtige huldebetoging in de Bruggestraat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"