af001784: Ecologie en socialisme. Nationaal congres Jongsocialisten - Vanderstappen, Jef; Jongsocialisten; Grootjans, Patrick
"Affiche van Jef Vanderstappen uitgegeven in 1981 door de Jongsocialisten voor hun congres Ecologie en socialisme. Afbeelding: mensen en dieren die naar de Ark van Noach (gevuld met rozen) stappen om aan de milieuvervuiling van de industrie te ontsnappen. Tekst: Ecologie en socialisme. Nationaal congres Jongsocialisten Leuven 24 okt '81. Verantw. uitgever: Patrick Grootjans - Keizerlaan 13 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"