gou000478: Vooruit nr. 1, Samenwerkende Maatschappij Gent - Lizen, Marcel
"Ontwerp in gouache van een reeks van 10 met de tekst: 'Nr.1 / V / Samenwerkende Maatschappij Vooruit Gent'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"