af005443: Gezinsbeleid in SVV. Vormingsdagen 3 & 4 november '79 - Vandenbulcke; SVV
"Affiche uitgegeven in 1979 door de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) voor vorming over gezinsbeleid. Tekst: Gezinsbeleid in SVV. Vormingsdagen 3 & 4 november '79. Inlichtingen in de SVV-Sekretariaten. Druk Vandenbulcke Kortrijk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"