af005914: Gezond leven - Socialistische Vrouwen (SV); FRESIA; SVV; KVB; Famaey, Alfons (1993)
"Affiche uitgegeven in 1993 door de Socialistische Vrouwen (SV), het tijdschrift Fresia Vrouwencontact (Antwerpen), de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) en de Koöperatieve Vrouwenbeweging (KVB) voor een studiedag. Afbeelding: schets van vrouwengezichten met rode strepen erover. Tekst: STUDIENAMIDDAG GEZOND LEVEN 13 NOVEMBER 1993 14 uur RUBENIANUM Kolverniersstraat 20, 2000 Antwerpen. Een actie in het kader van KOM OP TEGEN KANKER. TENTOONSTELLING tekendagboek van een overleving: het schetsboek van Katja Demant-Komkommer van 13 tot 18 november. Inlichtingen: Fresia tel. (03) 230 04 45. Organisatoren: SV, Fresia, SVV, KVB i.s.m. dienst emancipatiebeleid van de stad Antwerpen en het kabinet van de Vlaamse minister van tewerkstelling en sociale aangelegenheid. V.U.: A. Famaey, Van Immerseelstraat 11-23, 2018 Antwerpen. Vrij van zegel - art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"