fo019738: P&V, La Prévoyance Sociale, Spa, Les Heures Claires
"Zwart-witfoto van Raymond (links), Henri (rechts) en Joseph Lemaire (hoed) met Edmond Leburton en vrouw tijdens een bezoek aan Les Heures Claires in Spa. Jaren 1950. Na de Tweede Wereldoorlog kocht La Prévoyance Sociale het Hôtel de Laeken in Spa en bouwde het om tot een kuuroord. La Prévoyance Sociale vestigde hier haar sociaal thermalisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"