fo026777: Vrouwendag - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een bijeenkomst op een binnenkoer van vrouwen met ballonnen tijdens de vrouwendag. Ook vrouwen met een boerkha. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"