Liga-Sinjaal : socialistisch strijdblad voor Vlaanderen van de ISAOL : orgaan van de Socialistische Liga-Vlaanderen (Antwerpen: Frans Rogge; Gent: ISAOL)
"Voortgezet als: Bulletijn van de Socialistische Liga Vlaanderen Redactie: F. Liebaers, F. Tielemans Beheer/Administratie: De Keyserlei 13, Antwerpen ; Land van Waeslaan, St- Amandsberg (2 jan 1937) ; Postbus 725, Brussel I (4 sep 1937) Drukker/Drukkerij: Excelsior, Somersstraat 22, Antwerpen Vignet: Gebalde vuist (22 sep 1934)Periodiciteit: wekelijks"