af015611: Beiaardiers hangen mensenrechten aan de grote klok - Vlaamse Beiaardvereniging; Amnesty International Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 2006 door de Vlaamse Beiaardvereniging (VBV) en Amnesty International Vlaanderen voor een beiaardconcert in het kader van de mensenrechtenweek. Afbeelding: detailfoto van een klokkenspel. Tekst: BEIAARDIERS HANGEN MENSENRECHTEN AAN DE GROTE KLOK zaterdag 9 december om 15u00. Walking on the clouds, componist: Geert D'hollander. VLAAMSE BEIAARD VERENIGING, Amnesty International www.amnesty.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"