af004847: Nacht van de Duisternis. 'Eén nacht lang de duisternis als je beste vriend…' - Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 1997 door de Bond Beter Leefmilieu (BBL) Vlaanderen voor de 2e Nacht van de Duisternis. Afbeelding: vleermuis. Tekst: Nacht van de Duisternis. Zaterdagnacht 5 april. 'Eén nacht lang de duisternis als je beste vriend…' Aktiviteitenoverzicht verkrijgbaar bij: Bon Beter Leefmilieu, Overwinningsstraat 26, 1060 Brussel, tel. 02/539 22 17, fax 02/539 09 21, e-mail: bblv@pophost.eunet.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"