ls000325: De kruisweg - Vanhove, Flip
"De prent toont een man op een berg, hij sleept een groot kruisbeeld met zich mee. Hij wordt opgejaagd door een menigte met stokken. De reeks bestaat uit 6 prenten, getiteld 'De kruisweg'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"