112.02: Verslagen van vergaderingen van het bureau van de provinciale adviesraad voor de jeugd - Pieters, Fred
"Collection: Pieters Fred; Biografie: Fred Pieters was gewestelijk secretaris van het ABVV-gewest Gent-Eeklo in de jaren tachtig. Level of description: File; Series: 112: Archief van Fred Pieters"