De Syndicale Jeugd : propaganda- en ontwikkelingsblad van de 'Syndicale Jeugd-organisatie' (Antwerpen: Syndicale Jeugd)
"Bibliotheek E. AnseeleHoofdredactie: Jos. Galliaert, Ommeganckstraat 49, AntwerpenBeheer/Administratie: Jos Galliaert, Ommeganckstraat 49, AntwerpenDrukker/Drukkerij: S.M. De Voorzorg, Ossenmarkt 25, Antwerpen"