fo027014: NCOS Project, 3012, Noodhulp: steun aan heropbouw na overstromingen Mono-streek, Benin - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 3012; Kleurenfoto, van een huis dat is ingestort door de overstroming van de Mono-rivier in Lower Mono, op de achtergrond een man en een klein kind. Project NCOS-Noodhulp: steun aan heropbouw na overstromingen Mono-streek, 1995-1996. Land/Regio: Benin; Code: BENIN; Projectnaam: Noodhulp: steun aan heropbouw na overstromingen Mono-streek; Series: Projectnummer: 3012; Land/Regio: Benin; Code: BENIN; Projectnaam: Noodhulp: steun aan heropbouw na overstromingen Mono-streek; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"