fo012241: Coöperatieve textielfabriek "N.V. Filsoietis" - De Wilde, Charles
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van een atelier in de coöperatieve textielfabriek Filsoietis, een zijdeweverij in Gent, jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"