Wereldvrede [Bladmuziek] - Broeckx, Jan; De Koster, Edw.
"Tekst: Edw. De Koster ; Muziek: Jan Broeckx Partituur voor LeiderPartituur voor Leider en PianoPartituur voor KlavierbegeleidingPartijen voor : Alt, Sopraan, Tenor en Bas"