fo031023: De Krikskes - Mandolineclub De Krikskes
"Zwart-witfoto, van De Krikskes in pioniersuniform tijdens de eerste atoommars in Antwerpen. Betoging georganiseerd door de Syndicale Jeugd. Op de foto o.a. Romain De Fleurquin. Foto was gepubliceerd in De Nieuwe Gazet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"