Arbejdsskadestatistik 2012 (Hillerød, 2013)
"2012 modtog Arbejdsskadestyrelsen godt 57.000 sager. Det er knap 2.900 flere sager end i 2011. Stigningen i antallet af sager skyldes hovedsagelig flere anmeldte sager om erhvervssygdomme. Derimod er antallet af anmeldte ulykker det laveste antal siden 2006."