Multinationale lonmodtagere erfaringer med europaiske samarabejdsudvalg - Knudsen, Herman; Ravnholt Sorensen, Ole (Aalborg, 2000)
"En stadig voksende del af produktion og omsætning varetages af multinationale koncerner. Som følge heraf oplever flere og flere lønmodtagere, at beslutninger om deres arbejdsplads og arbejdsforhold tages i et andet land og fjernt fra deres arbejdssted. Dermed reduceres mulighederne for at opnå indflydelse på disse beslutninger.